ufd

نحوه تولید سالونت

نوع آروماتیک آن به کمک فرآیند دیگری که به ریفرمینگ شهرت دارد حاصل می شود.

کاربردهای مختلف سالونت
سالونت به عنوان ماده ای بسیار پرکاربرد در صنعت شناخته می شود که بهره گیری از آن در صنایع گوناگون بسیار حائز اهمیت است. در این قسمت قصد داریم تا به برخی از مهم ترین کاربردهای صنعتی سالونت اشاره کنیم:

– تولید رنگ و تینر
این ماده به عنوان حلال و رقیق کننده ای قوی، برای کاهش غلظت و ویسکوزیته رنگ مورد استفاده قرار می گیرد. از سوی دیگر این حلال به عنوان ماده اولیه ای مهم در تولید تینرهای مورد استفاده در صنعت رنگ نیز کاربرد دارد.

– تولید پلاستیک
سالونت یکی از ترکیبات اصلی در تولید پلاستیک، الیاف مصنوعی و همچنین انواع مختلف مواد پلاستیکی به شمار می رود.

– سوخت مورد نیاز دستگاه های روشنایی
با توجه به پایین بودن نقطه جوش این ماده، از آن برای سوخت مورد نیاز برخی از فندک ها، اجاق گازهای سفری و فانوس ها استفاده می شود و از این نظر بسیار کاربردی است.

از سالونت می توان به عنوان ماده ای پرکاربرد در صنایع روشنایی یاد کرد.

– سایر کاربردهای سالونت
علاوه بر مواردی که در بالا به آنها پرداخته شد، این ماده کاربردهای دیگری نیز در صنعت دارد که از جمله آنها می توان به استفاده از آن به عنوان مواد اولیه مورد نیاز برای تولید الکل های صنعتی، تهیه و تولید شوینده های قوی، تولید لاک و براق کننده ها و همچنین به عنوان سوختی برای برخی از موتورها نظیر موتورهای توربین گاز نیز اشاره نمود.

خطرات و نکات ایمنی در استفاده از سالونت
در این مقاله به کاربردهای فراوان این ماده در صنایع پتروشیمی و سایر صنایع اشاره کردیم و دریافتیم که سالونت ماده ای بسیار پرکاربرد و مفید است اما با اینحال باید بدانید که این ماده بسیار حساس است و در هنگام استفاده از آن در صنایع مختلف حتما باید نکات ایمنی لازم رعایت شود.

نخست با توجه به قابلیت اشتعال پذیری و فراریت بالای این ماده، ملاحظات ایمنی لازم باید در طی انجام فرآیندهای مختلف در نظر گرفته شود. باید توجه داشته باشید که برخی از انواع سالونت ها خطرناک هستند و می توانند مشکلاتی را برای سلامت افراد به وجود آورند.

این ماده به دلیل فراریت بالا، در صورت تماس با پوست به سرعت تبخیر می شود و موجب خشکی و تحریک پوست و ایجاد التهابات پوستی می شود. بنابراین در هنگام استفاده از آن حتما دقت داشته باشید که پوست تان با این ماده تماس نداشته باشد. همچنین قرار گرفتن طولانی مدت در معرض این ماده و استنشاق بخارات آن می تواند موجب ایجاد مشکلات تنفسی کند و در موارد حادتر حتی موجب بروز سرطان شود. بنابراین در صورتی که در محیط کار با این ماده در تماس هستید، حتما باید به نکات ایمنی توجه داشته باشید و از ماسک، دستکش و عینک استفاده کنید.
https://abanchemical.ir/


برچسب‌ها: ،

بازدید:

[ ]